Friday, February 25

Special Dedication to Eyul :)

Eyul,

i'm so suprised, kawan aku dulu yang kecik kecik hingusan sekarang macam diva popular, and i'm so proud of you kecik!hehe :)
we've been friends since we were 11 years old kan, selalu lepak rumah, pergi swimming on the weekend hahah ( ada rahsia disebaliknya kan yul), we are like a sisters, shopping sama2, bergossip sama2, we went Nasyid sama2..haha! i Still remember the day when i left u guys di bangunan pertiwisa sampai kamu jalan kaki balik..haha..i'm sorry,buat ketawa juga bila ingat kan.....we went to the same high school, macam macam seja di buat...but till faith brings us to a different way, when i moved to other school terus kita x contact ;(

i think that is the hardest thing i've been thru...and syukur alhamdulillah after few years kita rapat balik..hehe..c eyul tuyul..heheh ;)
lupakan sengketa lama, mari enjoy bersama..hahaha! You're the best friends i've ever met yul, u made me laught, u made me say something stupid, u made me smile ingat our crazy moments, YOU'RE ROCK BABE!!!! :)
and when i checked your blog, i saw about the intrend magazine, omg! gila la kau yul, i'm so proud of u...my eyul c kecik glamour gila!haha...

i got something to share with u, it was last year...bekurap suda!haha..
have fun watching yeah cik yul..
video

Love,
yam

3 comments:

  1. Aaaaaaa mariam! Terharunya ya ampun! Mau nangis aku baca ni:( thank you cik yam gue sayang lo sampai mati memisahkan kita. Naa ko tgk,keluar suda jiwang aku.

    ReplyDelete
  2. sorry for the video, bila aku upload terus nda berapa clear ni...gila ni brg..haha :P
    love u moreee tuyull..hehehe :D

    ReplyDelete
  3. sukanya aku tengok kmu berdua ne..hehe

    ReplyDelete